ʻaoʻao_banner

No ke aha e makemake ai ka poʻe i ka lomilomi poʻo?

Nui ka poʻe i loaʻa i ke koʻikoʻi a me ka ʻehaʻeha e hoʻoulu ai i ka luhi kaumaha.Hiki i ka lomilomi ʻana i ke poʻo ke hoʻoulu i nā capillaries ma ka ʻili, e hoʻonui a mānoanoa, ikaika ke kahe koko, a hāʻawi i nā meaʻai a me ka oxygen i ka lolo.Ke hānai maikaʻi ʻia ka lolo, e ʻoi aku ka ikaika.Eia kekahi, nui nā aʻalolo ma ke poʻo.Ua pili loa kekahi mau aʻalolo i ka lolo, a ua maʻalahi ka lawe ʻana i ka ʻike mai ke poʻo i ka lolo.Hiki i ka lomilomi ma ke poʻo ke hoʻoulu mālie i nā hopena aʻalolo a hoʻonui i ka hana noʻonoʻo o ka cerebral cortex ma o nā neʻe aʻalolo.

 

I ka wā ma mua, pono ka poʻe e hele i kahi hale physiotherapy ʻoihana e hauʻoli i ka lomilomi poʻo ʻoluʻolu.No ka mea he nui nā pilikia i loaʻa i kā lākou lomilomi ponoʻī, ʻo ka ʻenehana ʻaʻole ʻoihana, ʻaʻole hiki ke pāʻani i ka hopena kūpono;ʻO ka lua, ʻaʻole maʻalahi ka hana, a paʻakikī kekahi mau acupoints e kaomi me ko lākou mau lima ponoʻī.No laila, aneane hiki ʻole ke lomilomi iā ʻoe iho.

 

I ka pane ʻana i kēia paʻakikī, ua hoʻolaha mākou, ʻo Pentasmart, i kahi helupoʻo lomilomi.He ʻokoʻa ko lākou mau hiʻohiʻona, hana ʻia kekahi me ka plastic paʻakikī, ʻo kekahi i hana ʻia me ka lole palupalu.Eia mākou e hoʻolauna i kahi kumu hoʻohālike kaulana hou no ʻoe.

1

ʻElima mau ʻāpana o nā ʻeke ea a puni i ka hui ʻana

 

ʻO ka hana kaomi a me ka hoʻomaha o kaʻeke ea e kōkua i ka hoʻonuiʻana i ke kahe o ke koko i ke poʻo, e hoʻoikaika i ka hāʻawiʻana i ka oxygen a me nā meaʻai, a hoʻonui i ka hāʻawi oxygen i ke poʻo.

2

ʻO ka Compress Pumehana e like me ka ʻoluʻolu e like me ke kāwele wela

 

Hiki i ka pumehana wela ke hoʻoikaika i ke kahe o ke koko a puni nā maka, hoʻomaha i nā ʻiʻo o ka maka a hoʻomaha i ka luhi o ka maka, e ʻoluʻolu a hoʻomaha nā maka.

4

Hoʻomanawanui lōʻihi

 

I kūkulu ʻia i loko o 2200mAh pākaukau lithium nui, hoʻohana i 15 mau minuke i ka lā ma hope o 3h ka hoʻopaʻa ʻana, hiki ke hoʻopau i nā lā 5.

6

ʻIli Friendly Silky Lining Lining

 

E holoi wale me kahi lole pulu e wehe ai i ka lepo a me nā pila.

7

Ka lole pulupulu i wae ʻia ma ke ʻano kiʻekiʻe

 

He hanu ka pāpale a ʻaʻole paʻa, hoʻemi i ka hōʻiliʻili ʻana o ka hou a me ka makū, a hoʻoluʻolu i ka poʻe a me ke kaumaha ʻole ke komo.

8

ʻO ka mea houlomilomi poʻolawe i ka ʻike lomilomi i ka ʻoi loa!He mea hana pono ia e lomilomi i kou ʻiʻo poʻo a laila hoʻomaha i kou kino holoʻokoʻa!


Ka manawa hoʻouna: Sep-15-2023